Möbler

Ergonomi - ger dig lösningar för en hälsosam hem

Precis som arbetsplatser finns det en hel del sitter hemma också. Faktiskt, när du kommer att tänka på det, du sitter mer i ditt hus än någon annanstans, särskilt om du råkar arbeta därifrån. Vi som människor sitta var som helst möjligt, på soffor, sängar, stolar, gungor, även på counter toppar också.

Detta är inte det enda sättet vi kompromissa vår hälsa. Vi tillämpar också en hel del press på våra ögon, vilket gör dem svaga, vilket till slut gör det mycket svårt att hålla den perfekt 20/20 visionen. I vissa fall, om förebyggande åtgärder inte vidtas tidigt kan kirurgi också vara angeläget. Så hur skyddar vi vår familj och våra själv från dessa hemska situationer? Tja, det finns 2 lösningar som du kan använda i din vardag och se förändringen för dig själv.

Bok hållare för läsning i sängen

Hur skönt det känns när du är bekvämt kröp med dina barn, och läsa dem en säng tid historia så att de kan somna. Men visste du att sen natt behandlingen kan påverka visionen av både för dig och dina barn? Det mänskliga ögat är känsliga och har många nerver kopplat till det som skickar elektriska signaler till hjärnan. Om det var tryck på dem, de börjar förlora förmågan att korrekt överföra meddelanden och även förlust av vision är också möjligt. Det är inte alla, bor i en position medan behandlingen en lång bok kan ge dig en stel nacke, värkande rygg, och en stor huvudvärk.

Lösning? Bok-hållare för läsning i sängen naturligtvis. Boken innehavare är ett bra sätt att hindra kroppen från att gå stel. Du kan hitta en bekväm ställning och ändra det lätt, medan boken stannar kvar. Boken är att placeras ovanför huvudet, så att ögat är perfekt, och eftersom du inte måste vrider och vänder hela tiden, du kommer inte bli störd mitt i en bra historia.

Justerbara ergonomiska stå upp skrivbord

Precis, hur boken är bra för dig och dina barn, stå upp skrivbord också visar sig vara mycket effektiv. Stå upp skrivbord se till att enskilde inte har står för länge och blir nog öva att förhindra eventuella hälsorisker. Den bästa funktionen av skrivbord är att justerbara ergonomiska stå upp skrivbord är justerbar, som i, kan du enkelt fixa det men du vill att det ska vara.

Stå upp skrivbord kommer att låta dig hålla din kroppshållning rak. Detta håller alla stammar, stelhet och svullnader som kroppen kan fånga genom att vara inaktiv för länge på bay. Dessa verktyg är speciellt utformade för dem som har mycket av att sitta för att göra, vare sig hemma eller på jobbet. I slutändan är hälsa en sak som bör aldrig äventyras, oavsett vad kostnaden kan vara.