Möbler

5 office möbler trender till klockan för 2015

Det moderna kontoret måste vara ljusa, mycket funktionell och tilltalande för ögat. Du kan uppnå alla dessa effekter genom att få inspiration från office möbler trender som kommer att härska scenen 2015. Det är dags att få inspiration för att skapa den perfekta layouten och för att plocka den perfekta stolar, skrivbord och förvaringen.

Dynamisk Layout

Det är dags att göra ditt arbetsutrymme mer funktionella och dynamisk. Detta kommer att vara en av de ledande office möbler trenderna 2015 och framåt. Det handlar om att olika bitar så att de tillåter dig att göra ditt arbete bättre och att känna sig hemma. I en executive office till exempel kan det finnas ett möte hörn med bekväma sittplatser och multimedia. Förutom mobila arkivskåp, kan du använda små mobila bord. Du bör inte lämna väggarna tomt, men lägga till hyllor. Alternativt kan du montera en skärm för att göra presentationer.

Blanda och matcha

Du kan glömma om enhetlig stil. Du vill ha olika former, material och färger i ditt kontor. Du kan ha bitar med olika former som inte nödvändigtvis behöver vara geometriska. Kombinationen mellan trä, måltid och glas är särskilt trendiga. Glas toppar skrivbord och tabeller skapar en naturligt dynamiska atmosfär och göra utrymmet visas större. När det gäller färger, kan du välja en lastpall två eller tre. De kan matcha de på logotypen för företaget.

Vackra kurvor

Även de rektangulära bitarna av kontorsmöbler som skrivbord kommer att ha böjda kanter 2015. Den runda solstolar och soffbord är tillbaka. Detsamma gäller att belysning också. Kurvorna göra varje design smidigare och mer naturligt. De bidrar till att göra inställningen ännu mysigare.

Kommer naturligt

Detta är en av de viktigaste office möbler trender som är här för att stanna. Designers är särskilt förtjusta i de naturliga material när du skapar stycken för företagsmiljö. Trä och läder är bland de mest använda alternativen. Medan de traditionellt används metallerna såsom stål och chrome behålla goda positioner, finns det en märkbar förskjutning till brons, koppar och silver. Sten är ett annat naturligt material som vinner allt starkare positioner. Det är stabil och pålitlig. Samtidigt har den bra estetiskt tilltalande.

Grön och blå

Olika nyanser av grönt och blått kommer att vara de mest populära färgerna för inställningen office 2015. De är naturliga och vackra. De har en formell överklagande samtidigt ge arbetsplats en känsla av hemtrevnad. Dessa färger kan vara närvarande på lampor och dekorativa föremål. Dörrarna till skåp kan även målas i dem. De är bra för mattor. Om du vill ge en ännu mer naturlig vädjan till arbetsmiljön, kan du ha mer naturliga växter inne och satte även upp en liten fisk tank.

Dessa office möbler trender förväntas råda 2015 och framåt. Du kommer säkert nytta att skapa inställningen arbete runt dem.