Möbler

Hur att packa din möbler sändning

1. ladda den tyngsta saker och maskiner i lastbilen först.

Du borde ha två individer i den lastbil som kommer att vara de tilldelade "lastare", medan oavsett resterna av individerna kommer att förmedla möblerna till lastbilen eller lämna det till dem vid att dess ljus nog. Packa dessa saker i framsidan av lastbilen att öka ditt utrymme och hålla lastbilen från att dra om baksidan är alltför överväldigande. På off chans att bilen drar, kan du vara i en osäker drivande omständighet, så bäst bo från den. Undrar du hur man levererar möbler över landet? Helt enkelt granska ett lämpligt rederi.

De tyngsta sakerna införliva dina maskiner, till exempel spis, kläder bricka, ismaskin och diskmaskin.

2. Fäst dina återstående möbler.

Trots det faktum att vissa individer vilja Linda sina möbler före tid, är det bäst att avsluta saker när du får dem i en lastbil. När du flyttar en sak in i lastbilen, du borde lägga den ovanpå den papper dämpning, sprida det i den dämpning, och efter att tejpa det ner. Här är några fler tips för att skydda dina möbler:

Extra försäkring, efter du Vira en spegel eller målning, kan du lägga den mellan din sovande kudde och box våren eller omfattar det av kuddar. Vira in din lounge stol kuddar och dynor.

3. flytta större objekt till lastbilen.

Dessa kommer att införliva dina soffor, bordsskivor, sänggavlar, lång speglar, och din crate våren och liggunderlag. Lägg dem mot de längsta sidorna av lastbilen för att spara utrymme och hålla dem upprätt. Säkra dessa saker vid sidan av lastbilen med band på off chans att det har en plats för dem.

Soffan, sova kudde och box våren ger pad till olika saker.

Sätta köksskåp och arbetsområden mot din sovande kuddar så att lådorna kan ha en pad i händelse av att de öppnar. Något med lådor borde ställas inför lastbil sidorna så att lådorna inte kan öppna överdrivet.

4. Packa din lådor i lastbilen.

Plocka lådor av jämförbar storlek och kvalitet så att du kan stapla dem ovanpå varandra. Placera rutorna tyngsta och största på botten, mellantunga omsluter den center och lättare saker på toppen. Du kommer att göra tre lager av vikt.

Kontrollera att du har markerat de behållare att säga vilket rum de borde gå i.

Packa ett lager av stora, medelstora och lätta lådor och uppkok metoden tills lastbilen är för det mesta full.

Försök att göra nivåer som har en jämförande tallness, så du kan packa containrar för att göra en jämn yta.

Flytta från fronten till en gång mer av lastbilen.

Som du kommer, sätta i saker som är svåra att stapla i kluven att avvara utrymme. Saker som kuddar och Barnvagnar är otroligt för detta.

5. sätt i alla återstående saker.

Ditt mål bör vara att packa lastbilen så hårt som kan förväntas under omständigheter utan att krossa saker tillsammans alltför fast. Tryck på i några obekväma saker där du kan, och placera ömtåliga saker på toppen så de inte få pounded.

Försök att passa ihop de återstående delarna som om du tog ett skott på en sticksåg gåta. Allt kommer att ha kapacitet att passa ihop i händelse av att du orkestrera det på rätt sätt. Du kan också få en instant frakt Offert i förväg så du kan ha en uppfattning om kostnaderna i förväg.

Placera saker som inte passar var som helst annars framför lastbilen, till exempel grillkvällar.

I händelse av att du hyr en lastbil som är större än du behöver och du inte fylla lastbilen helt, kan du minimera flytta och skärande genom att lämna hålrum på över av lastbilen och hålla tallness av din låg och jämn.

Tänk alla dessa steg och du hittar svaret på frakt möbler bekvämt över hela landet.