Möbler

Utforma ett rum runt en vintage bit

Du har hittat en perfekt, inspirerande vintage runt som du vill utforma ett tema. Det är utmärkt! Vad kan göra det svårt, men är just det som gör en vintage bit speciell. Dessa unika bitar är ofta inte längre görs och att medel kompletterande bitar bara inte finns minst, de inte verkar. Men det finns ett sätt att utforma ett rum runt en vintage bit utan att offra din vision: anpassade möbler.

Skapa den perfekta Showcase

Den bit som du har hittat, om det är en retro soffa eller en antik stol, är speciellt att det blivit din dekorera musa. Det kanske inte är en av ett slag, men det är bara en av ett fåtal åtminstone. Men när du börjar bläddra igenom katalogen och besöka utställningar, börjar din dröm dim. Hur hittar du en vardagsrum suite som matchar detta eklektiska färgpalett, eller sovrum uppsättning som kommer att komplettera den ovanliga finish som du har tänkt? Det är lättare än du tror att utforma ett rum runt en ovanlig pjäs. Du måste bara tänka utanför lådan.

Varför gå anpassad?

Problemet med vintage och retro bitar är att fabriken direkt möbler inte är avsedd att vädja till eklektisk eller gammaldags smak. Det har designad och marknadsförd för att nå en bred publik som möjligt. Mer ofta än inte det innebär dess intetsägande, saknar personlighet, eller dess varit utformad att passa inom en strikt, flyktig trend som du har personligen inget intresse. Om din smak är på alla avvikande från de mest populära valen, kommer du att ha svårt att hitta möbler direkt från fabriken som passar dina behov. Men du vill inte spendera hela livet spökar antikaffärer och loppisar, hoppas mot hoppas du hittar vad du söker efter. Dessutom behöver du en tabell att äta på eller en soffa till loungen på nu, inte efter år för att söka! Anpassade möbler ger dig bekvämligheten med att beställa nya möbler med fokus på design-inställning som du kanske trodde du kunde bara få genom att söka genom Second hand försäljning.

Anpassa efter smak

Det första steget till att hitta den perfekta möbler att komplettera din vintage bit är att veta vad du letar efter. Sitta ner och göra en lista av vad du behöver, och vilka krav de lappar bör uppfylla. Inkludera saker som storleken på pjäsen, dess syfte, färgsättning och form