Möbler

Designa det perfekta omklädningsrummet för din fru

Om du är i den position där du har sparat några pengar och du vill göra något trevligt för din fru, bör du tänka på att få dem till sina egna omklädningsrum i huset. Om du har ett extra rum i huset, ska du använda rummet, eller om du har ett rum bredvid ditt sovrum, du bör tänka på att använda det istället.

Du kanske tänker att detta är bara ett slöseri med pengar eftersom de redan har deras sovrum att få bytt i, men detta kommer att vara lika mycket för dig som det är för dem. Tänk på alla gånger du har väntat för fru redo. Du kommer att ha varit uttråkad och otålig att få flytta. Nu, Tänk på hur mycket snabbare hon skulle vara om allt var i samma rum och hon kunde bara gå in där, plocka ut sina kläder, skor och sedan sätta sin makeup på och göra håret, utan att ändra rum.

Det kommer förmodligen spara en massa 'sitta' tid i framtiden och det är något du bör allvarligt tänka på. Om du har bestämt att detta är något som du vill göra, bör sedan du läsa vidare för några tips om hur man utformar rummet.

Starta designprocessen

När du har fattat beslutet att göra ett omklädningsrum för din fru, bör du välja ett rum. Den bästa insatsen skulle vara att använda rummet intill sovrummet och göra det så att det finns en dörr att komma in i omklädningsrummet från ditt sovrum.

Du kan också välja rummet som ligger bredvid badrummet och göra rummet nås från badrummet. Därför, din fru kan gå från badrummet till omklädningsrummet utan för mycket krångel.

Nu när du har valt i rummet, bör du ta alla möbler ut ur rummet och remsa tapet. Du behöver inte oroa dig åter tapetsering eftersom väggarna kommer att täckas.

Garderober

Som nämnts ovan, ska väggarna vara täckt med garderober. Du kommer att behöva se till att du beställer från golv till tak garderober och du bör kontrollera att allt är öppen planlösning.

Detta är så din fru kan ha lätt tillgång till alla sina objekt och hon glömmer inte vad hon har gömt bort. Ingen av artiklarna ska döljas; allt ska vara i plan sikte.

Garderoberna måste vara tillräckligt djup för att hysa kläder på en hangar, när polackerna inuti hängs horisontellt från sida till sida. De bör inte hängas från baksidan utåt (som i en butik), eftersom detta kommer att vara ett slöseri med utrymme och det kommer att ta lång tid att få till poster på baksidan.

Toalettbord

Tabellen dressing är den viktigaste delen av rummet. Det är där du hustru kommer att spendera mest tid. Det är därför mycket viktigt att se till att hennes stol är mycket bekväma.

Ibland passar inte stolen som kommer med ett toalettbord. Detta beror på att de tenderar att vara avföring och det finns inget tillbaka skydd.

Du bör tänka på med en Matstol för tabellen dressing. Du kunde ha en speciellt framtagen så att det passar i tabellen och det allmänna temat för rummet.

Om du gör detta, bör du välja ett företag som specialiserat sig på att göra möbler från scratch och stolta över de bitar som de gör.