Möbler

Tio snabba tips för trä köksmöbler

Så, du har beslutat att se över ditt traditionella kök och förvandla det till en spanking nya modulära kök du kan visa upp. Bra idé! Som med varje nytt modellering uppdrag, kommer detta också med sin andel av utmaningar, beslut och val.

Men lite forskning och planering kan gå långt för att säkerställa att den vackra trämöbler och tillbehör du kärleksfullt ihop, ta form och verkligen förvandla hur ditt hem ser ut. Eftersom modulära kök gör exceptionell användning av rymden tillsammans med fantastiska design och stor effektivitet, har möbler som används i det väljas lämpligt sätt att uppfylla dessa krav. Väsentliga trä köksmöbler kan inkludera köksluckor, center tabell, rack och hyllor, bänkskivor, bord och stolar för familjen, eller ens rätt typ av kök luckor som tillåter maximalt solljus. Här är några tips för att välja och köpa den perfekta uppsättningen av trä Köksmöbler för din individuella smak och stil:

• Åtgärd köksutrymme: alla trämöbler som du skulle använda måste rymmas i det tillgängliga utrymmet, så det är en bra idé att ha exakta mått av utrymme, inklusive vertikalt utrymme. Detta är en bra utgångspunkt för att fastställa exakta siffror och kapacitet.

• Studera olika typer av trä: det finns en stor variation av trä som kan användas för din köksmöbler. De vanligaste är massivt trä, plywood, mdf och spånskivor. Det är ett faktum att massivt trä, även den dyraste för partiet, anses också vara tidlösa och klassiska, men medium-density fiberboard är också ett bra mellersta alternativ robusthet och kostnadseffektivitet.

• Överväga trä hyllor: vägg flera-hyllsystem är en mycket smart teknik som används i många köksinredningar dessa dagar. Består mestadels av flera kubformade trähyllor, kan sådan enhet fungera som både ett förvaringsutrymme samt en skärm hörn för din exotiska kryddor, om du så önskar.

• Lägga till lite färg: det finns många alternativ att måla din smart, utrymmesbesparande köksluckor. Samtidigt välja den perfekta uppsättningen av skåp, Tänk på inte bara effektiv funktionalitet, men också en skvätt färg till skåp. Vissa träslag, som slät brun teak, göra bra på egen hand på grund av glans, medan andra kan låna sig väl till några ljusa färger i köket.

• Kontrast färger för bord och stolar: många köksinredningar är utformade så att de kan nu ta emot ett bord och stolar för familjen att samlas kring och ta en snabb matbit. Massivt trä som ek eller körsbär kan vara ett bra alternativ för dessa, som den är långvarig och elegant.

• Överväga fristående trä bitar: för en relativt mindre kök, utrymme-räddningen kan uppnås genom att välja enskilda trämöbler för att hålla apparater.

• Välja kök luckor med vederbörlig överläggning: till skillnad från draperier eller gardiner, träluckor är ett bra komplement till ett kök som de absorberar inga lukter eller fläckar. De kan vara utformade enligt windows, eller ens för skjutbara spår, och kan vara målade eller vänster i trä finish om så önskas.

• Takmonterad trä rack är ett underbart verktyg för utrymmesbesparande.

• Välj en fin trä köksö som kompletterar rummet och lägger personlighet.

• Använd inbyggda trä hörn lagringsutrymme och lådor där det är möjligt.