Möbler

Glöm inte stå upp skrivbord tangentbord fack stående

När du bestämmer dig att brand din stol och ta in en stående skrivbord på jobbet, får du inte glömma vikten av att ha tangentbordet förhöjda på rätt höjd för att få ut mesta möjliga av din stående skrivbord.

En ergonomisk stand up-skrivbord tangentbord bricka är en viktig del av en stående skrivbord och avgörande för en bra ergonomisk arbetsstation. När bildskärmen är upp din öga-nivå att främja stand-up arbetande, är det viktigt att tangentbordet justeras samtidigt så att du slipper att puckel skriver. När ändra höjd och vinkel av en komponent, måste den andra justeras natur för att underlätta arbetet och förbättra hälsan.

Användning av en ergonomisk stand up-skrivbord tangentbord bricka kommer att stimulera handled, underarm och skuldra styrka. Optimala tangentbordet är lätt sluttande vinkel som gör att du kan skriva med handlederna vinklat nedåt naturligt. En annan viktig funktion i en stående skrivbord tangentbord bricka är en oberoende mouse pad plattform-facket gör att du kan placera tangentbordet självständigt från musen. Detta kommer att underlätta användningen av musen på en plattform nivå medan tangentbordet är vinklad något nedåt.

Att välja rätt tangentbord facket för dina särskilda behov kan verka som en skrämmande uppgift. Om du känner till följande funktioner och kunna mäta vilken som är bäst för dig, kan du göra rätt val.

Plattform tangentbord - tangentbord facket som kommer i olika storlekar och olika mus plattform alternativ.

Mekanism - hur tangentbordet kommer att glida, luta och justeras i höjdled.

Laterala Slider - valfri funktion som kan tillåta dig att glida tangentbordet till höger eller vänster.

Spårlängd - avsnittet i tangentbordet facket som är fäst under skrivbordet och gör facket att dra tillbaka under tabellen.

Supertunn plattform - finns i varierande storlekar, i höger hand, vänster hand eller dubbla plattform konfigurationer.

Palm vilar - lätt att ta bort och rengöra. kan vara helt fristående om inte behövs.

Där datorer hålla folk limmade till sin plats på arbetsplatsen, har användning av tabletter tagit världen med storm för deras portabilitet och bekväm storlek. Människor är enbart beroende av användning av tangentbordet och musen för att interagera med datorer, men tabletter kan användas monterad på en svanhals golvet står för en helt handsfree-upplevelse.

Svanhals golvstativ för tabletter kan naturligtvis placeras på golvet och kan vinklas till en bekväm vinkel att nå ögonhöjd. Svanhals golv stativ är lämpliga för både hem och arbetsplats. De är lätta, justerbart och flexibla vilket gör dem lätta att flytta och installera.

De komma väl till pass vid olika tillfällen såsom:

1. titta på filmer eller läser en bok medan du sitter på en soffa

2. lyssna på musik medan du tränar

3. Följande recept instruktioner medan matlagning

4. följande yoga tips medan mediterar

5. video chatta med vänner och familj fördriva tiden på flytten

6. videokonferenser medan du arbetar

7. Visa en presentation till ett klassrum eller styrelse möte