Möbler

3 saker att veta innan de köper ett noguchi soffbord

Vare sig det är hemma eller på kontoret, ett soffbord är alltid en viktig möbel att hålla i. Inte bara lägger det till skönhet och inredning men det kommer också i stor användning.Idag, har ett glatt Noguchi bord blivit ett slags måste assetin en väl inredda hem eftersom det är elegant, prisvärd och lika effektiva.Idag kan du hitta massor av denna produkt i möbler marknaden varav det är ganska svårt att välja ett särskilt om du är en första gången köpare. Följande 3 punkter hjälper dig att bestämma dig och köpa den bästa produkten från butiken utan att slösa alltför mycket tid i processen.

Budget

Bästa köpet skulle allra första bero på din budget. Den ursprungliga designern Isamu Noguchi, medan designa strukturen av Noguchi soffbord för sin syster på 1940-talet, hade absolut ingen aning om att hans design skulle vara så mycket populära och elegant en dag. Men idag är det en av de mest populära och banbrytande tabellerna, som kostar börjar från ett par hundra dollar mer än tusen dollar beroende på stil, tabellen och den region som du köper i kvalitet. Ta mina ord, om du ska köpa en standard ett, gör dig redo att betala något runt omkring $500 och $1000.

Du behöver inte oroa form och storlek av tabellen eftersom alla modeller ser samma, dvs två unikt designade benet bitar och oregelbundet spegelglas bit stativ form.Vad beträffar dimensionen är, upptar tabellen 128cm bredd, 93cm djup och 40cm i höjd.

Material

Utformningen av produkten är ganska avgörande för att göra rummet komma till liv. Materialet i möblerna är dock också nödvändigt att tänka på. Till skillnad från andra produkter, är Noguchi soffbordet byggd med endast tre grundläggande element varav glaset förblir samma för alla typer. De två träben av möblerna kommer i några grundläggande ytbehandlingar som Noguchi svart bas, naturliga Cherry bas, valnöt bas, vit aska. De är utvalda enligt inredning med matta färg och konsistens, färg på golv och väggar och färgen på din sectional soffa.

Rummet

Noguchi soffbord har en unik form och det sitter lågt till marken. Därför skulle det mest komplettera om det ligger i centrala utrymmet av jämförelsevis mindre livsrum med lite möbler höll insida. Eftersom det har fått en glasskiva, skulle det se elegant när den förvaras i mittpunkten i ditt vardagsrum. Du behöver ta belysningen i rummet hänsyn också. För ett väl ljusbelyst rum svart bas skulle fungera bättre men vit aska stil ser mer fantastisk och det kostar några mer pengar i vissa butiker.

Även om Noguchi soffbord förbättrar stil uttalande av rummet interiören, kan det inte vara en lämplig bit av möbler när du har unga aktiva barn i hem på grund av en glasskiva. En annan sak är att du inte kommer få några hyllor utrymmet under bordet för att hålla din tidningar eller dagböcker. Gå därför till butiken med en detaljerad lista över saker du behöver från din man.