Möbler

Designa den perfekta hemmakontor som är bekväma och funktionella

När människor arbetar hemifrån, är en sak som de klagar på att hitta motivation att faktiskt sitter någonstans och jobbar. Detta beror på att det finns många distraktioner och de antagligen bara sluta titta på TV på deras soffa.

Deras problem blir att de inte har ett schema och de inte har en uppsättning plats att arbeta. De kan se till att de får alla deras arbete genom att ha ett set rum som deras kontor och att se till att de får samtidigt, och gå till deras kontor att arbeta, vid samma tidpunkt varje dag.

Detta kan vara svårt att göra först, men när som har fått sina schema som sorteras ut och de används till sin arbetsdag, de kommer få det mycket lättare att få sitt arbete i tid.

Om du arbetar hemifrån och du letar efter tips på hur man kan vara mer produktiva, sedan läsa på och du kommer att arbeta i ditt hemmakontor på nolltid.

Office

Om du arbetar hemifrån, måste du ha ett kontor. Du kan inte bara sitta i soffan och arbete framför TV: n varje dag eftersom du kommer aldrig få något arbete gjort. Du behöver ett område i huset där du kommer att vara fokuserat på arbete.

Därför behöver du ett kontor. Bara plocka de minsta rummet i huset, så länge du kan få ett skrivbord där och göra det till ditt kontor. Om det fortfarande ser ut som ett extra rum, sedan måste att dekorera den.

För dekoration, kommer att du behöva göra det ser ut som ett kontor, och inte bara ett rum med ett skrivbord i. Detta är att få dig i rätt sinnesstämning för att arbeta. Dock måste du göra det bekvämt också, som börjar med skrivbordet.

Skrivbord

Du behöver ett skrivbord, som du kommer att gilla och kommer att vara bekväm att arbeta på ett par timmar om dagen. Om handlederna är ont, eller skrivbordet är för hög för dig då du inte kommer att vilja arbeta och du kommer inte att göra några pengar.

Så, du kan inte bara gå in i en butik och plocka några gamla tabellen. Det måste finnas ett skrivbord. Bara gå in i en populär möbelvaruhus, berätta för dem du vill ha ett skrivbord och de bör peka dig i rätt riktning.

Du måste prova varje skrivbord innan du köper den. Sitta på en stol och se om det är rätt för dig. Om skrivbordet känns för lågt eller för högt, och det inte finns justerbara ben för tabellen, måste du flytta till något annat.

Samma om sa för stolen. Du behöver en riktig kontorsstol med ett ryggstöd och justerbara element till den. Om du köper en och du är obekväm i det, då kommer du inte att vilja gå till jobbet för att sitta i stolen.

Dekoration

Även om ditt kontor är ett extra rum i huset, ska du dekorera den som ett kontor och inte som ett extra sovrum eftersom du inte vill att alla delar av rummet för att distrahera dig. Och du behöver definitivt inte en TV där inne. Om du inte gillar att arbeta i tystnad, då har en radio i där, men ingenting alltför störande.