Möbler

7 innovativa användningsområden av george nelson bänk

George Nelson bänk (GNB) är en av de mest populära vardagsrum moderna möbler produkter de senaste tiden. Den ikoniska artefakten erbjuder ditt vardagsrum en klassisk makeover som wows din gäst nästan varje gång de besöker du. Men i motsats till utbredda uppfattningar, kan en George Nelson bänk hitta sin plats långt utöver vardagsrummet. På grund av dess enkel men ändå elegant design, många Modern heminredning specialister rekommenderar att lägga till denna klassiska pjäs av moderna möbler på platser som aldrig tänkt innan.

Här är några av de kreativa användningarna av denna produkt som kan förvåna dina gäster.

Soffbord

Detta är förmodligen det första som kommer till vårt sinne. George Nelson bänken gör ett vackert vardagsrum center bord som rymmer ett par tidningar eller ens en mat bricka. Några villaägare använda även den på sin uteplats som soffbord, som blandar elegant med utomhus landskap av deras uteplats. Dessutom vill du tänker på ditt kontor, kan denna populära möbler vara ett bra substitut för office lounge center tabellen också.

Office Lobby väntar på plats

Om du har ett litet kontor som inte har plats för stora sectional soffor, är denna modell en bra idé för lobbyn väntande plats särskilt för en kort väntetid. Dessutom, om du har ett par stora stolar på lobbyn utrymme, kan det server syftet med ett soffbord också.

Trädgård bänk

GNB har främst utformats som en utomhus trädgård bänk som kan hjälpa din ligger ner och njuta av lyxen i naturen. Du kan använda det i din gräsmatta eller använda den som en picknick bänk också.

Köksbord

Om du är singel och inte har tillräckligt med lagringsutrymme i ditt kök, kan Nelson bänk vara en bra idé och bra tillbehör för ditt kök. Om du kör under hyllor att sätta slumpmässiga Kökstillbehör såsom fartyg, flaskor, burkar och kastruller, kommer mycket händig.

Matsalen buffé

En GNB kan vara mycket användbart i din matplats särskilt när du bjuder gäster över en buffé. Placera livsmedelstråg över det i din dinning utrymme för servering av måltider och göra det bekvämt för dina gäster att hjälpa sig själva. Om du vill använda den bara som ett dekorativt element, placera en vas eller några andra heminredning artefakter och det kommer att lägga till estetiken av matsalen utrymme.

Badrum pall

Medan trämöbler objekt inte är precis idealiskt för badrum, men GNB kan vara en händig pall att hålla din badhandduk, kosmetika och andra toalettartiklar speciellt om ditt badrum är ganska stor och har torrt utrymme.

Sidobord i barnkammaren

GNB kan vara används ett sidobord mellan två sängar för ditt barns sovrum, där de kan spela sina leksaker, böcker och andra saker.

Dessa innovativa användningsområden för GNB gör det extremt populära och användbara för fastighetsägare. Detta är anledningen till varför många moderna möbler butiker säljer denna klassiska pjäs av möbler.