Möbler

Tips om hur att designa den perfekta matsalen

När folket dekorerar sina hem, tenderar de att bara hoppa över matsalen eftersom det inte används mycket och de inte vill spendera för mycket pengar. Det finns ingen punkt spendera pengar på ett rum som bara används en gång om året.

Detta är dock en dålig inställning eftersom om du spenderat pengarna på din matsal, du skulle göra tid att använda det, även om det är endast en gång i veckan. Har du någonsin tänkt att kanske du inte använder det eftersom du inte gillar det? Om du har, bör då du göra en ansträngning för att ändra hur den ser ut och dekorera den i en stil som du gillar, även om det innebär att spendera en massa pengar. Du kommer definitivt använda den sedan.

Tabellen

Start av plocka våra ditt matbord. Ta en titt i vissa butiker och på vissa webbplatser och se om de har tabeller som du gillar. Om de inte har ett utseende för vissa webbplatser som kommer anpassade göra möbler som passar dig.

När du har hittat en tabell, eller du planerar att ha en gjort, måste du ta några mätningar av rummet för att se till att bordet passar. Du vill inte tabellen att känna alltför högdragna och som du har inget utrymme kvar för att göra något annat.

Så se till att bordet passar och redogöra för användningen av stolarna. Människor behöver för att kunna komma in och ut utan att fastna mot väggen. Du behöver att göra rummet bekvämt för människor att använda annars du inte kommer att vilja använda alls.

Om du har hittat en tabell som fästingar alla rutor, bör du fråga om de har matchande stolar. Om de gör, sedan köpa dem också, men om de inte kan du behöva ha dem anpassade gjorde. Eller du kunde bara gå letar stolar som är i samma färg trä och stoppning går med tabellen.

Om du har valt en tabell med en Infoga, kan du alltid prova och välja stoppning som matchar färgen på glaset. Detta kan kosta dig lite mer pengar, men det kommer vara värt det i slutändan eftersom du kommer att ha en tabell som du älskar och du kommer att använda den oftare.

Tapet

När tabellen är valt, bör du använda som som funktionen artikeln, så allt annat har att matcha den. Därför bör du köpa tapeter som komplimanger tabellen. Du bör vara försiktig med att göra rummet ser för mörkt eftersom då blir det föga inbjudande och dyster.

Så, om du har ett mörkt bord av trä, använda en ljusare färg för tapet. Försök inte att göra det mönstrade eftersom det kommer att se alltför slutna och du kanske inte vill äta där. Du behöver vanlig tapet, som du kan komplettera med bilder på familjen.

Om du hittar tapet som du just har fallit kär, kan du bara använda det på en vägg så det är mer som en fondvägg. Då du inte känner alltför stängda i. Det bör vara något som komplimanger vanligt tapeten ändå, så försök och matcha färger som du har i det vanligt papperet. Allt ska se ut det matchar och ingenting ska se sin plats.