Möbler

Olika stilar av gardiner och deras användningsområden

Det finns en mängd olika alternativ när det gäller stilar av gardiner. Att välja en gardin är vissa att relatera till det avsedda rummet och humör eller stil som ni vill skapa. Nedan är några av de mer populära val-

Ögla

En modern och minimalistisk look är sannolikt att uppnås med Öljett Gardiner. Öljett Gardiner är ett populärt val och vissa visas Välkommen i praktiskt taget alla rum i hemmet. En metall stav och öljetter bidrar till att skapa den moderna utseendet och ser bra ut med vanligt färgade tyger och eleganta möbler. Dessutom kan öljetter vara belagd med en viss färg att hjälpa till med kompletterar andra funktioner i rummet.

Penna veck

En penna veck gardin är säkert att använda en stor bredd av tyg och smala veck som är jämnt fördelade. En mångsidig typ av gardin som passar perfekt med vanligt eller skriva ut mönster och funktioner i olika texturer. De erbjuder ett perfekt tillfälle att skapa en mysig och avslappnad look för sovrum eller vardagsrum.

Trippel nyp veck

En trippel nyp veck gardin (också kallat franska veck) är ett perfekt val för formella utseende med den jämnt utrymme veck på toppen. De ger också en snygg och attraktiv bunt sidor när de är öppna. Trippel nyp veck gardiner är perfekta för matsalen eller liknande formella områden.

Dubbla nyp veck

Ett par dubbel nyp veck gardiner (kallas även nederländska veck) levereras med en dubbel veck design och mer casual utseende än de franska plissering stil. Eftersom utseendet är mer avslappnade, är dessa gardiner perfekt att installera i alla rum i hemmet. De sannolikt visas de mest attraktiva med texturerat vanlig design, men det är också möjligt att se dessa med utskrifter.

Knacka på topp gardiner

En informell par gardin som fliken toppen är vissa att erbjuda ett perfekt val för sovrummen. Ett tilltalande utseende med kommer att uppnås med enkla, ljusa färger och tyger, medan en kontrasterande spö bidrar till att skapa mer elegant utseende. Dessa gardiner är inte det enklaste att dra, så gynnas för att installera dem i de områden där det inte är nödvändigt att öppna och stänga dem regelbundet.

Hissgardiner

Ett alternativ inkluderar hissgardiner som erbjuder ett praktiskt alternativ för de begränsat med utrymme för full längd gardiner. En smart och enkel fönster behandling som denna är effektiv på att tillhandahålla en blackout skärm för sovrummet, naturligtvis under förutsättning att de är klädda. Ett modernt utseende uppnås med denna typ av fönster som täcker och visas med en ändlös rad av neutrala eller mönstrade mönster.