Möbler

Nya möbler trender 2014

2013 såg uppkomsten av hem inredning trender som 1920 Great Gatsby möbler stilar, grå och vita, stramt moderna möbler och minimal sovrum med påkostade vardagsrum. Tja, för det nya året med sig hela ny era av home styling trender tillsammans med ett stänk av lekfulla färger och skickliga konstruktioner.

Myriaden av idéer för 2014 återspeglar träffande ditt humör, smak och inslag av personlig touch här och där. Med färg av året utvecklas från mjuka bruna och vita till strålande orkidéer och turkos, har det kommande året en hel del i butik för inredning älskare. Några av de synliga förändringarna är

Påkostade sovrum

Tvärtemot vanligt och moderna hotellrum med minimal inredning i år har fokus skiftat från mindre används vardagsrummet till sovrummen. Införandet av soffor, accent stolar och litet soffbord med sängen är en stor makeover tillsammans med användning av trä klassiska moderna möbler. Fokusera på ljusa trä färger, förväntas mest trä fixturer bära en vit aska eller ljus valnöt polska.

Mitten av århundradet möbler

Förkärlek för mitten av talet mönster blir alltmer populärt och det är exakt varför vi kan hitta repliker i överflöd i ledande butiker. Så, mitt råd, ta det när du kan eftersom det är så självklart tidlös. Bitar som Saarinen matbord, den berömda piedestal och tulpan mönster tillsammans med spännande Noguchi soffbordet är fortfarande på modet i år med sin makalösa skönhet.

Kommer förhistoriska

Det nya året har planer på att gå tillbaka till den neoklassiska åldern och föra konst och skulptur till möbler mönster. Trender som romerska skulpturer, konstnärliga bonader, utarbeta sänggavlar och extra ordinarie tabeller kommer att vara på modet i år

Att införa flärd

Vad beträffar tal om färgkombination går, är 2014 redo att flirta med ljusa nyanser, kontraster och spärra den tråkiga krämer och av vita från soffa överdrag och sängar. Blues, röda, Golden och strålande orkidé, Pantone färg året slår inredning plattformen i januari.

Cirkulära funktioner som hög poäng

Allt som är runda är absolut Välkommen denna säsong. Ditt vardagsrum layoutmönster eller cirkulär soffan eller det angränsande runda soffbordet, kurvor är hype denna säsong. Belysa vardagsrum möbler med ljusa nyanser att göra ett djärvt uttalande är populär och minsta möbler rekommenderas för en luftig känsla.

Valnöt för matsalar

Valnöt verkar vara det perfekta valet för matsalarna. Detta trä har behövs wow faktor på grund av dess underbara snygga och hållbara funktioner.

Amerikanska och mexikanska mönster finns på listan

Med retro mönster tillbaka till marknaden med ett varierat utbud av mönster som blommor och ränder, designers räknar mer av mexikanska och amerikanska möbler att krydda inredning. De vinner en hållning bland konsumenterna på grund av deras nyttoinriktade värden.

Minimalism och funktionalitet intakt

Med okonventionella mönster och gamla världen konst teman slå möbelindustrin, har funktionalitet och minimalistisk faktor varit som det är från förra året. Sängar med låda drar, ottomanska locket mönster, bäddsoffor, soffor med dold förvaring och bifogade hyllor och slutet tabeller är bekvämligheter i efterfrågan.

Hoppas vi får se en hel del konst, skulptur, och nya trender och nyheter i årets möbler.