Möbler

De stigande kostnaderna för möbler: vad topp Bloggar inte berätta

Vad går upp... håller på att gå. Eller så det verkar när det gäller att möblera ett hem idag. Som konsument design är det lätt att bli överväldigad av projektkostnader i allmänhet, men du har förmodligen redan märkt de stigande kostnaderna för inte bara möbler. Varför heminredning kostnader stiger så snabbt?

Det finns en mängd faktorer som går in i prissättning möbel. Din slutliga priset påverkas av saker som tillverkningsmetoder och typer av material som används, komplexiteten i designen, typ av Arbetskraftsåtgång och... bensinpriser. Ja... bensinpriser. Bensin priser effekt kostnaderna för de tyger som täcker de vackra stoppade bitarna stiger snabbt också. Under det senaste året har vi upplevt flera prishöjningar från tillverkare som bara försöker hänga med stigande råvara och fraktkostnad. Gör inga misstag, bensin-och oljepriserna påverkar dina möbler kostar i stort sätt.

Det är inte bara om kostnaden för att frakta den 300lb. ny soffan från sin födelseprocess plats till din pad. Stigande bensin och petroleum påverka kostnader också den faktiska tillverkningen av alla syntetiska fibrer (tror... nylon, Dacron, polyester, etc.). Dessa syntetiska fibrer görs med petroleum. Högre petroleum kostnader innebär högre kostnader för syntetiskt tyg menar du kommer att betala mer för soffan. Varför? Dessa fibrer är antingen gjorda i tyg att täcka din klädsel eller de är förvandlats till fyllningen för insidan av dina möbler. Lägg till de stigande kostnaderna för bomull, delvis tack vare Kina för hamstring bomull tillbaka i 2010 och 2011. Bomull är fortfarande inte tillbaka till tidigare priser, och ja, hela är en enda röra!

Tyg priserna har aldrig varit högre än de är idag. Varken har arbete, försäkring, energi, olja, rå varor, frakt och transport kostnader.

Så, om du är bland den växande befolkningen av människor som är på väg att uppdatera din heminredning efter 5 + år - gör dig redo för några klistermärke chock. Dina möbler kommer att kosta mer än du tror de ska eller vill ha dem till. Men alla har inte förlorat. Del av att vara klok i Design innebär att lära sig att använda de tre möbler nivåerna till din fördel för att få vad du vill. Design handlar lika mycket om skönhet som det handlar om strategi! Så, på din nästa resa till möbelaffären, kom ihåg att vara djärv och lysande i ditt val - men framför allt, kom ihåg att vara efterklok!