Möbler

Saker att titta efter i en svanhals ipad golvstativ

Ett golvstativ för iPad är ett tillbehör för Apple iPad. Du har sett det i filmer såväl som i hög slut utställningar och många Apple showrooms. Inte bara lägger det till intriger vackra 9,7 tums tabletten, det kan också tjäna som en handsfree-behandlingen alternativ i sängen eller som en iPad badrum stå, så du kan bekvämt använda tabletten överallt.

Om du planerar att köpa en svanhals iPad golvstativ, finns det flera saker du bör se upp för för att få den mest "valuta för pengarna".

Material och bygga kvalitet

Den primära sak som du bör fokusera på är den materiella och kvaliteten på byggandet. De flesta av dessa står kommer med en plast konstruktion på botten, med en formbar metall som används för att konstruera "svanhals" på stativet. Även metall kan se elegant, kontrollera att den inte har magnetiska egenskaper som kan påverka de elektriska komponenterna i iPad. Trots att det är ganska sällsynt, tar vissa billigare tillverkare inte detta i beaktande; använda sådan stå kan ha ödesdigra konsekvenser på din älskade gadget livslängd.

Bygga kvalitet är lika viktigt som materiellt av konstruktion. Kontrollera att det finns inga knarrar när bockning svanhals på stativet. Kontrollera också att det inte finns en överdriven mängd flex. På runt 500grams, iPad är en relativt rejäl gadget, och det sista du vill är duka din primitiv iPad badrum stå under vikten av tabletten varje gång du försöker läsa något.

Dimensioner

Den andra saken som du bör vara säker på är måtten på fallet bostäder iPad. Kontrollera din iPad passar snuggly in fallet anläggning som du inte vill ha iPad att få lös och sluta med en sprucken skärm på golvet. Du kan kontrollera måtten på iPad online och jämför dem med tillverkarens specifikationer för fallet. Men det skulle vara ett bättre alternativ att kolla golvstativ personligen i butik, så du kan vara säker på vad du köper. Kontrollera också att fallet inte är alltför snäv, eftersom detta kan resultera i repor på iPad aluminiumram.

Färg

Sist men inte minst, försöka få ett golvstativ vars färg matchar färgen på din iPad. Det behöver nödvändigtvis inte vara samma färg, men bör leda till en rimlig kontrast. Till exempel en penna silverfärg stå inte skulle passa en svart iPad, men det skulle säkert se mer tilltalande bostäder en vit iPad.

Detta är några saker du bör se upp för på ditt nästa köp av en svanhals iPad stand.