Möbler

Innerspring madrass i korthet

För det senaste århundradet, när folk tänker på en säng, visualisera de ofta en innerspring madrass. Det är en prisvärd typ av lätta säng erbjuds av tillverkare i ett brett utbud av val och är lätt tillgängliga i butiker och utställningar runt om i världen.

God sömn är viktigt för våra kroppar att återhämta sig och ladda batterierna på egen hand och en innerspring madrass ger välbehövliga komfort och stöd kroppen kräver när de vilar. Vem skulle inte vilja avsluta en tröttsam dag i en skön säng?

En innerspring madrass kännetecknas av en serie av fjädrar ansluten i ett coil system inom en ram täckt med lager av quiltning och skum klädda med hjälp av olika tyger och stöds av en stiftelse. Höjden kan vara någonstans mellan 6 och 20 inches.

Dr Leona Hawks, en heminredning & bostäder specialist från Utah State University Cooperative Extension gav fyra pekare måste vi fråga oss när vi ser till att köpa en ny innerspring madrass. Enligt Dr Hawks, notera följande:

1.) Vad som finns på marknaden?

2.) Vad går under?

3.) Vad är på etiketten?

4.) Vad som är på garantin?

Marknaden är för närvarande överfyllda med olika versioner av innerspring madrasser produceras av många företag. Som sådan, är det nödvändigt att undersöka dessa produkter och fastställa vilka har bästa kvalitet. För att ta reda på kvaliteten, kolla på spolen systemet och madrass stoppning och täcka. Den bör ha en mjuk yta med fasta stöd. Innerspring madrasser med ringar gjorda av tjocka metaller oftast belagda med emalj eller plast för att förhindra korrosion ger bättre stöd och är mer hållbara än de gjorda av tunn metaller. Stoppning, bör å andra sidan ge en mjuk yta. På grund av det, anser vi inte att spolarna på ryggen när vi använder den. Slutligen bör det också ha bra isolering för att förhindra att skummet från får in i spolarna och störa systemet.

Förutom undersöker spolarna och stoppning, är det också viktigt att kontrollera fonden. Om trä, vridning bommar eller spole, Stiftelsen står för en tredjedel av den totala kvaliteten på innerspring madrassen. Låg kvalitet stiftelsen motsvarar en låg kvalitet innerspring madrass. Det rekommenderas att du köper foundation från samma tillverkare.

All information vi behöver veta om bör ses på produktens etikett. Kontrollera etiketten på våra valda produkten kommer att kraftigt hjälpa fastställa dess lämplighet. Som i alla andra inköp, garanti från tillverkaren är mycket viktigt och händig i händelse du stöter på problem i din köpta innerspring madrass.

Med dessa tips och tricks garanteras du av en god natts sömn.