Möbler

Kommer regn eller solsken - rottingmöbler är för dig

Här i Storbritannien vårt väder är mycket oförutsägbar och kan vara en utmaning för att förutsäga när solen kommer att vara runt så att vi kan komma ut och njuta av våra trädgårdar till fullo. Bästa med rottingmöbler är att det är underhållsfritt och kan användas i alla väder. Inte att du skulle verkligen vill sitta utanför i regnet på möbler, men ni fattar poängen... rätt?

Rottingmöbler tillåter dig att spendera mycket mer tid faktiskt med dina möbler eftersom till skillnad från den klassiska trämöbler, inte behöver du färg eller lack för att ge det några extra skydd under hela året.

Vanligtvis, blir det alla jämmer och elände med vädret och sedan helt plötsligt... BAM... solen kommer ut och fångar alla överrumplas. Men det är fortfarande kallt, solen är ute och det är dags för dig att få lite D-Vitamin flöda genom dig igen. Normalt om du har trämöbler, kommer att vara tid som du får måla och lacka ut och starta din underhåll DIY på möblerna så att den kan stå ytterligare ett år av bestraffningen från vår väder.

Detta skiljer där rotting. Det material som används för att göra rotting är i allmänhet en form av plast som sedan är gjutna i långa trådar som sedan handvävda runt en ram. De material som används, har möblerna större egenskaper jämfört med trä som möjliggör det att motstå utomhus väderförhållanden som vi är mottagliga för. Om rottingmöblerna blir våt eller har skräp på den såsom blad, bär och kvistar då du enkelt borsta bort vad du kan och sedan få en slang på den för att rengöra den. Lägga till lite tvål och vatten att ta bort mer envis smuts och möblerna kommer att vara bra som ny. Trämöbler är däremot lite svårare eftersom du kan fortfarande använda samma rengöring metoder enligt rottingmöblerna ovan men detta har potential att skrubba bort någon skyddande lack av trä som i sin tur kommer att äta i trä sig att minska den totala livslängden av möbler.

Detta kommer att innebära mer underhåll kommer att behöva föra trämöbler tillbaka på par särskilt när jämförande till rottingmöbler.

Detta leder mig till min nästa punkt när det gäller vattnig väder. Har du någonsin sett det absolut hammare det ner med regn och bara vill springa ut och dansa runt som en galen person?

Tja, kombinera den känslan i regnet med ett lusthus eller en stor parasoll och du kan njuta av ljud och de färska renande lukterna när man sitter i din trädgård. Lägga till en eldgrop eller grilla i mixen och du har ett recept att ha en fantastisk tid i stort sett alla väder.

Med allt detta i åtanke är det enda valet att välja den bästa rotting trädgårdsmöbler som passar dig och din trädgård till den fulla potentialen att göra dig grannar svartsjuk att du har något bättre än vad de gör.