Möbler

Få din egen inspirerande fransk stil möbler

Franska provinsiella möbler har befogenhet att kombinera olika former av komfort, funktionalitet och stil samtidigt som det är en sann royal outlook till valfritt rum i ditt hus. Det finns många par och familjer där ute som vill ha sina hem är unikt och ett uttryck och förlängning av sig själva. Ta en titt på de franska inspirerade stilarna och det finns ingen tvekan om att du kommer att falla i kärlek med fransk stil möbler som har sett många upp-och nedgångar och lyckades ändå hålla en stadig position i hela ändra epoker.

Historia av provinsiella möbler

Den franska provinsiella är inte en stil i sig som är populär trodde men det är faktiskt en stil inspirerad av vissa platser i landet framför allt Provence och Bordeaux. Det är anledningen till trä som ek, bok och valnöt var mestadels används för att skapa dessa konstnärliga underverk. De fanns rikligt på landsbygden och var billigare i dessa tider också. Många av mönstren är stor medan andra intrikata, införliva den underbart solig och öppen atmosfären av hus under dessa tider. Du kan förvandla ditt hem med möbler i fransk stil som kommer att ge en unik karaktär till varje rum och ingjuta det med ett eget liv.

Böja sig för kontrasterande och korrelera färger

Det finns inget som säger att elegans och komfort som dessa sinnrikt snidade möbler. Om du söker efter objekt för ditt vardagsrum, kök eller sovrum har du otaliga val och en stor färgpalett framför dig för att inspirera dig. De ljusa färgerna kan matchas med mörkare komponenter eller målade en mörkare nyans för att korrelera eller kontrast beroende på resten av din inredning och möbler. Massivt trä matbord kan föras med solstolar i fantastiska färger och mönster som har makten att få glädje och lycka i alla rum. Möblerna kan också skapas skräddarsydda inställningar så att de matchar dina idéer och din inredning perfekt.

Skräddarsydda möbler

Att tillgodose den stora gruppen av människor som fortfarande efterfrågan sådan stil underverk där är många tegel och murbruk butiker samt online webbplatser det beståndet en stor många variation i massivt trä matbord och andra i fantastiska mönster och färger. Kataloger är fyllda med fantastiska mönster som uppmuntrar dig att mixa och matcha för att få den en sista kreativa visionen i rätt perspektiv. Och du kan ha en konstruerad för dig enligt din särskild stil och smak. Om du behöver några reparationer utförda på en av dina äkta fransk inspirerad bitar, kan det ordnas enkelt med hjälp av specialbutiker som fokuserar på sådana anpassade jobb.

Mjuka dämpade färger genomsyras av mörkare komponenter och betonade med eleganta tillbehör är inspirerad av franska provinsiella möbler som kan gel utmärkt bra om du planerar för din egen franska stil hem.