Möbler

Göra kontorsutrymme du behöver med hörn skrivbord

Det moderna kontoret är en upptagen plats där utrymmet är en premie om öppen planlösning golvet i ett stort företag eller personliga bekvämligheter i en houseworker studie. Personalen i hörnet är ett nyckelverktyg för att maximera användningen av din office space, och för att använda det obekväma hörnrummet för något annat än en kruka växt. L-formad eller diagonal, erbjuder hörn skrivbord stort utrymme effektivitet när du planerar en kontorsplan. Om du tittar på att köpa en eller flera hörn skrivbord, hålla olika saker i åtanke. Diagonal- eller runda skrivbord med plats under för användarens ben kan vara den mest effektiva användningen av rymden, men dessa typer av mönster kommer generellt saknar mycket i vägen för lådor eller hyllor för förvaring av papper, filer och så vidare. L-formad skrivbord är mer benägna att komma med denna form av lagringsutrymme; men se upp för de som göra använda av fasta låda enheter för att vila sin vikt på. Om du letar efter ett skrivbord i ett större kontor, kan du bättre att köpa ett skrivbord med en fri låda-enhet som kan flyttas mellan hörn skrivbord, låta arbetarna enkelt flytta runt på kontoret till där de behövs utan att behöva rensa ut sina lådor och hyllor varje gång.

Hörn skrivbord kan vara lilla mirakel för utrymme effektivitet, men glöm inte att ditt skrivbord inte bor i härliga isolering. När man överväger hörn skrivbord för ditt office space, måste du överväga alla andra bitar av kontorsutrustning och teknik som måste samexistera med dem. Först och främst se till att din hörn skrivbord och kontor stol kommer att spela fint tillsammans - kan det hända att en stora eller skrymmande kontorsstol inte kan passa noga med den kompakta hörn skrivbord som du tittar på. Denna typ av oförenlighet inte bara förlorar ut på några av det utrymme som du har hoppats att spara, men alla som använder denna kombination av skrivbord och stol är sannolikt kommer att tvingas in i en dålig hållning och får lida tillbaka och axel problem som ett resultat. Detta är särskilt ett problem med diagonal skrivbord där fast draw enheter som har stöd för skrivbordet kan lämna lite utrymme undertill för en stol att glida i. Du måste också tänka på där objekt sådana sprinters, skannrar, faxmaskiner och mer arkivering brickor kan placeras på skrivbord ytor. Det är viktigt att undvika belamra din verkstad för mycket med dessa tillbehör men för många företag, de är viktiga verktyg och så måste placeras inom räckhåll.

Varje skrivbord i den moderna kontor eller hem slutar groning kablar och ledningar; Det är en nödvändighet på grund av anslutna världen vi lever. Hörn skrivbord bör generellt kommer med en lucka eller hål för alla stationära enheter kablar springa in, så att du kan använda din telefon, dator och andra verktyg utan efterföljande ledningar överallt. Detta hjälper minska office röran och undvika potentiellt problematiska kluster av kablar drapering av ditt skrivbord.