Möbler

Guide till ytterdörrar för bostäder och kommersiella utrymmen

Exteriör eller posten dörren är det första som kommer inför att inför med innan någon kontor eller hem. Bortsett från det faktum att det ska se estetiskt tilltalande för ögat, bör posten dörrar vara tillräckligt stark för att tåla element och andra tvivelaktiga tecken som kan vävstol i skuggorna.

Köpa portar kanske låter enkelt nog för vissa, men det kan vara ett problem särskilt för dem som precis köpt sina dörrar av nycker eller fastnade med vackra utseendet på dörren. Gammalt trä blir sprött, metall blir rostig och glas och Fiberglas splittras från stark inverkan eller kraft. Med det sagt, att välja den bästa ytterdörr för ditt space kan vara lätt om du vet vad du ska leta efter. Rätt typ av yttre inte bara varar längre, det kan också ge ditt hem och kontor utrymme större säkerhet och kostnader samt mindre.

Är du en vänster eller höger Handed Person?

Detta kan ljud konstigt, men första som man bör tänka på är att välja en inswing eller en framkanter dörr. Inswing dörr är en dörr öppnas inne i huset medan en framkanter är en som öppnas utanför huset. Detta kan vara störande om du är van vid att öppna den i ett visst sätt men det kan spara dig vid nödsituationer.

Typer av ytterdörr

Beroende på vad man vill, traditionella och moderna begrepp finns för dem som söker den perfekta tillträdesdörren. Traditionell post dörrar är de oftast gjort av trä som ek, valnöt, tall, Gran, körsbär och även mahogny. Trä dörrar ger en naturlig och anpassad ser att ett hem. Solid är dyra, men det finns några alternativ till fast trä som lager trä dörrar eller prefinished som är billiga men samtidigt ger nästan samma skydd och ser ut som en massivt trä dörr.

För dem som söker efter hållbara och maximal säkerhet, är väljer en ståldörr det bästa alternativet. Ståldörrar tål långa år av extrema väderförhållanden och på samma gång är resistenta mot krympa eller svullnad. Även om stål är ganska dyra jämfört med traditionella trä, är det det bästa alternativet för dem som vill minimalt underhåll men maximalt skydd och är idealisk för kommersiella utrymmen.

Sist men inte minst är glasfiber dörrar. Glasfiber är utmärkta som dessa kombinera attributen för en stål och traditionella trä dörr. Glasfiber är slitstark och tål som Ståldörrar men de kan formas med trä korn ska visas som traditionella trä. De är också resistent mot extrema väderförhållanden och och buckla-reptålig. De är ett utmärkt val för hög trafik platser som köpcentra och butiker.