Möbler

Dekorera ditt barns sovrum på en budget

Det kommer en tid när du kommer att stå mitt i ditt barns sovrum och det kommer att se ut som en bomb har drabbat den. Det kommer att finnas leksaker överallt och du har ingenstans att sätta dem och sedan ditt barn kommer att sitta i mitten av rummet med den oskyldiga leendet på läpparna.

Du kommer att vilja förändra rummet omedelbart men du kanske inte har medel att göra så. Detta betyder inte att du inte kan ändra sovrummet. Du behöver inte att bryta banken att göra ändringar längre.

Väggar

Om ditt barn har ritat på väggarna eller tapeten är sönderriven av, då är det definitivt dags att göra en förändring. Om du går till en specifik tapet butik då ska du betala mer för tapet. Du bör titta på varuhus, snabbköpskedjor eller ens nätbutiker att göra en besparing på tapeten.

Om du vill göra en massiv lagring, bör sedan du tänka bara med paint och bara dekorera en vägg så det sticker ut. Färgen är mycket billigare än tapeter och det går längre. Du kommer bara att köpa några burkar färg, medan du kan behöva köpa 10 rullar tapeter.

Möbler

Detta är det som gör folk tror att de kommer att spendera tusentals på ett nytt sovrum. Möbler behöver inte vara dyrt och du bör inte betala mycket för det om ditt barn är fortfarande bara ung, de sannolikt kommer att förstöra det ändå.

Om du vill spara pengar på möbler, är sedan köper online vägen att gå. Online möbelaffärer är minst 10% billigare än high street och varuhus.

Du förmodligen tänker att med webbplatser måste du betala för leverans, men du måste betala för leverans i fysiska butiker samt, om inte du ta en massiv lastbil med dig när du går och handlar.

Med online-butiker, ja, du kommer att behöva betala för leverans men det kommer att kosta mindre och de är mer benägna att göra du en del av leverans pris om du köper i bulk.

Lagring

Du kan ändra utseendet på rummet och hitta en plats för allt när du köper möbler med lagring i åtanke. Du kan köpa hyllor för väggar, eller köpa sängar med förvaring under, eller du kunde få skåp gjorda för att passa rummet.

Om du har fastnat för utrymme, är viktiga att bygga uppåt i stället för utåt. Med skrymmande skåp gör rummet ser mindre och trånga. Tanken är att ha skåp gjorde som är tunna, men lång, så det kommer att lagra samma mängd objekt som djupa skåp. Det finns alltid alternativ som finns tillgängliga för dig, även om utrymmet är mycket liten.

Du bör tänka på våningssängar samt. Du kanske inte har två barn i rummet, men de kommer att spara utrymme. Du kan köpa våningssängar, som ha sängen på toppen, och sedan de har förvaring under och vissa har även skrivbord och hyllor, så barnen kan göra sina läxor.

Organisation

När du har möbler installerat och dekorera gjort, måste du bli organiserad. Du kan inte bara sätta saker var som helst; Du måste se till att de har sin egen plats i rummet. Detta kommer att göra det lättare att städa senare och barnen lär där allt går så att de kan sätta objekt tillbaka sig själva. Det låter som en dröm inte det?