Möbler

4 olika typer av madrasser

En god sömn är löftet om en vacker och energisk morgon. Och en lycksalig sömn, en bra madrass är förmodligen det enda kravet från en fredlig sinnesstämning. I själva verket kan bekväma madrasser släppa alla smärta och trötthet under dagen och vagga dig till en fridfull sömn. Dock måste du välja rätt typ av madrass för att få en god natts sömn.

Medan de flesta möbler butiker kommer att rekommendera dig en lämplig för dig, kommer att att vara medveten om konstruktion och material hjälpa dig välja den som är anpassade för att uppfylla dina krav. Här är några typer av madrasser allmänt tillgängliga på marknaden.

Öppen spole

Öppen spole är den vanligaste typen av madrass. En normal 50 storlek madrass består av cirka 350 springs ordnade i rader och sällskap av spiral kablar på toppen och botten. För en bättre sort som är känd som "Hållning fjädrar", en enda längd tråd är invävd i fjädrar och ansluts vertikalt snarare än horisontellt. Spolarna i detta fall är betydligt mindre ger en högre våren räkna och adderat komfort. Så, om du vill ha en fastare madrass, en 12,5 gauge tråd blir ett bättre val än 13,5 mäta en. Denna typ av madrass är antingen budget orienterade sådana eller mitten varierade i pris.

Pocket Spring

Pocket fjädrar kallas små enskilda källor placeras i en tyg-ficka. Antalet fjädrar är antalet våren. De är antingen kopplade till varandra genom mitten av varje vår eller fickorna är anslutna till varandra. Detta hjälper varje vår individuellt spåra konturerna av din kropp och hjälper till att hålla positionen i ryggraden i rätt hållning. Detta minskar automatiskt trycket på höfter och axlar vilket ger en avslappnad känsla av att ligga i madrassen och inte på den. Dessutom, om två personer delar samma madrassen, den andra partnern kommer att känna lite eller ingen rörelse om en annan partner skiftar i sin position.

Latex

Latex är ett naturligt och superb kvalitet material som härrör från gummi anläggningen. Latexskum är super elastisk och återvinner omedelbart när trycket är borttagen. Den största fördelen med detta madrass material är det är allergitestade. Dess anti-mikrobiella egenskaper hämmar tillväxten av bakterier, svampar och dammkvalster och sparar personer med andningsproblem från olika infektioner. Det ger perfekta komfort och stöd. Latex mattresmedes kräver dessutom inte dotterbolaget fyllningar att vara fyllda till dem.

Memory Foam

Minnet skum är en elastisk madrass Visco. Det formar sig efter din kroppstemperatur och tryck. Det har bra tryck lindra egenskaper som är hudvänliga. Genom att ändra tjockleken på det Visco elastiska material som används, kan du uppnå olika nivåer av fasthet och komfort att passa kroppens krav. Som latex mattresmedes, behöver du inte stänga dessa dem som de är elastisk och inte kräver någon extra fyllning som bomull, kokos eller extravaganta uppstickare som silke och cashmere.

I stället för att välja den bästa madrassen tillgänglig, måste du välja en som passar din kropps behov och det du är mest bekväm i.