Möbler

7 olika användningar av george nelson bänken

George Nelson bänken, en av de mest populära moderna mitten av århundradet artefakt är en mångsidig bit av artefakt som finner en plats av betydelse i nästan varje del av ditt vardagsrum. Uppvisar en förenklad men utsökt design, består bänken av träribbor ristat i en rätlinjig mode med utrymme mellan dem för att underlätta en luftig design. Dessutom är den inbyggda robust nog att stödja tunga saker som placeras på tabellen så kallade topp.

Reflektera över den dynamiska funktioner aspekten av bänken, kan du använda det nästan var som helst i huset för nästan alla ändamål. Om du fortfarande lurar här och där för nya idéer för att förbättra användbarheten av artefakt, bara läsa igenom detta och du kan hitta den exakta lösningen söker du.

Living Room Center eller soffbord

Även om bänken har en luftig struktur, är det ändå ett bra substitut för en center eller soffbord. Det kan lätt hålla upp tidskrifter, livsmedelstråg eller för den delen en kaffekopp ensam. Det kan också användas som tabellen center i office lounger. Men fungerar att vara en naturlig trä bit, det bra som en uteplats soffbord smälter in vackert med utomhus landskap.

Office Lobby väntar på plats

Små kontor kan inte ha en extravagant utformad lobby för personer väntar på avtalade tider. Här kommer i Nelson bänken. Men en lite mindre än bekväm, är det ett lämpligt val för lobbyn för personer för en kort väntetid. Om du har stolar att följa denna bänk, kommer att det fungera som ett trevligt och enkelt soffbord för ditt hemmakontor inredning.

Trädgård bänk

Detta är den ursprungliga syfte som bänken var konstruerad. Den fungerar som en underbar gräsmatta eller trädgård bänk. Du kan lätt ligga ner på det länge och känna sällhet natur. Å andra sidan gör en liten och låg heighted George Nelson bänk en utmärkt picknick bänk.

Kök

Bänk och kök? Förvånad rätt? Men kan de som är levande enda och använda minsta möbler hitta denna fixtur ett ganska användbara kök tillbehör. Om du kör under hyllor att placera dina burkar och flaskor och tillbehör som kastruller, fartyg etc tillsammans med vissa bestick, detta är en bra ersättning för autentiska kök lagring.

Matsalen buffé

Trots ofullständig, kan Nelson bänkarna säkert hålla rätter och serverar måltider under släktmiddagar, således spela en buffé. Också, om du vill placera den som en ren dekorativa objekt eller inneha något liknande en vas eller inredning artefakt, det kvalificerar väl för detta.

Bad

Trä fixturer är inte precis att föredra för badrummet. Men om du har ett extravagant bad utrymme, kan Nelson bänken komma till ditt stöd i egenskap av en pall för att släppa ut handdukar, kosmetika, toalettartiklar etc.

Enkel sidobord

Om du har två angränsande barn rum som förmodligen gillar samma böcker eller spel, placera bara den på den här tabellen mot anslutande vägg och ditt jobb är gjort.

Sammanfattningsvis vill jag säga att denna artefakt har utformats in att formas för användning enligt ägarna behov och sinne.