Möbler

Syftet med barnens möbler

Specialiserade möbler för barn har varit i produktion i hundratals år. Nu, möbler har utvecklats tidigare enkla vaggor och mindre storlek sängar. Barn möbler omfattar kistor, stolar, byråer, fåtöljer, soffor, nightstands och mer. Billiga barn sovrum uppsättningar inte bara är funktionella, men bör vara personlig och tålig.

Barn möbler måste vara hållbara, snygg, bekväm och prisvärd eftersom barn så småningom kommer att växa ur den. Inreda ett barnrum med möbler kan vara mycket roligt, men också en hel del arbete.

Barn möbler är inte så enkelt som människor kanske tror. Möblerna är inte en skalas ner version av vuxen full storlek möbler för mindre organ. Denna möbel måste utformas så att ta stryk från destruktiva barn. Det bör inte bryta eller bli farliga på något annat sätt. Barn möbler måste hållas till en högre standard.

Konsument produkter säkerhet kommissionen, eller CPSC, har riktlinjer för varaktiga varor avsedda att användas av barn under 12 år. Detta inkluderar möbler, sängkläder och leksaker. Denna regel är en del av konsumenten produkt säkerhet förbättring Act (CPSIA).

Möbler för barn bör ge ett extra skydd som garanterar att de produkter som köps är säkra för barn att använda. Skydd som dessa är på plats eftersom barn är känsligare än vuxna.

Möbler som är gjorda av tunna material, har skarpa kanter eller har lösa komponenter som flytta oväntat är en olägenhet för vuxna men livshotande till barn. Detta gör säkerhet den högsta ersättningen när du köper möbler för barn.

Det finns särskilda riktlinjer för inköp barn möbler, men det bästa sättet att köpa är att alltid gå med instinkt. Tillverkare bör vara betrodda och har utmärkt kundtillfredsställelse. När möbler kommer till huset, inspektera det för eventuella brister i utförande. Läs reklammaterial mycket noggrant.

Varje år finns det påminner om barnens produkter till följd av skador eller dödsfall åsamkats från osäkra varor som används av barn. Informerad om återkallade produkter och om det finns några frågor över särskilda möbler, kontakta tillverkaren eller säljaren för mer information om vissa produkter.

Om det är något som verkar distans bort, inte köpa produkten bara för att vara säker. Om det finns egenskaper om möbler som är mycket misstänksam, rapportera dessa misstankar till CPSC genom sidan säkra produkter.

Barn tortyr testa sina tillhörigheter på regelbunden basis. Detta inkluderar sängar, köksskåp, stolar, skrivbord och andra möbler. Barnen försöker klättra deras spjälsängar som om de vore apa barer. Sängar blivit studsmattor.

Fantasi bränslen att mängden missbruk möbler kan få. Detta är absolut nödvändigt när du väljer möbler. Det bör vara en faktor för att se till att möbler är designad för barn. Dimensionering kommer vara korrekta och design kommer att vara sunda, säkra och robusta.

Mäta sovrummet innan du väljer möbler uppsättningar. Detta hjälper till att kontrollera vad som behövs eller hur stor eller liten möblerna kan vara. Dimensionen av rummet visar vilken typ av möbler får vara i rymden och hur många bitar som det tar innan rummet ser överfulla.

Se till att välja möbler som matchar barnens personlighet och intressen. Det finns några vackra möbler där ute som är vanligt trä, plast eller metall. Det är dock bättre att få möbler som är i ett barns favoritfärg, eller som är utformad med en barnens favorit karaktär. Till exempel är det Hello Kitty och Barbie möbler teman som finns tillgängliga för barn.

Det finns några fantastiska, mångsidig och vackert designade produkter på webben som verkligen kan omvandla en barnens rum till en plats av magi och fantasi. Förhoppningsvis tar att fantasin inte form av förstörelse, orsakar föräldrar att köpa nya möbler på en regelbunden basis.