Möbler

Att välja sängkläder för barn möbler

Specialiserade möbler för barn har varit i produktion i hundratals år. Barn möbler omfattar nu kistor, stolar, byråer, fåtöljer, soffor, nightstands och mer. Sovrum uppsättningar måste vara funktionella, hållbara och personlig. Till exempel kan Disney sovrum möbler apparater vara perfekt för ett barn som älskar en viss Disney karaktär eller flera Disney filmer.

Barn under sex års ålder gynnas bäst av specialiserade barn möbler. Barn som är förbi småbarn scenen bör få flexibel sängkläder för de flesta användning av ett sovrum innan de växer ur den.

Taksäng kan maximera utrymmet i rummet med en två berättelsen strategi. Detta sätter sängen på vad skulle vara ett top våningssäng arrangemang samtidigt reservera området lägre britsen för lagring, sittgrupp och skrivbord.

Loft bäddar är ett utmärkt val för ett litet sovrum som måste arbeta på många nivåer. Det finns många olika alternativ att välja mellan. Se till att mäta rummet för att användas för en barnens rum innan du köper någon möbel.

Kontrollera dörren gungor och platser för windows, eluttag, skorstenar och tak fixturer. Möbler kan vara stor, särskilt loft bäddar, och de måste passa layouten på rummet noga för att fungera bäst i utrymmet.

Rulla sängar och standard våningssängar är en annan stor och flexibel sängkläder val. Två barn kan sova i ett rum utan att offra några personliga utrymme. Begreppet våningssängar är beprövat och erkänt för att vara ett användbart sängkläder alternativ.

Föräldrar bör dock något berörda på grund av höjden. Många barn falla ur top kojer. Barn som är våldsamma slipers eller som sömn promenad bör inte på överslafen av en våningssäng. Barn också få sina huvuden som fastnat i skyddsräcken och fastna mellan sängen och väggen eller mellan madrassen och ramen.

För att undvika dessa frågor, inspektera varje våningssäng enhet noggrant för att se till att barnet är tillräckligt mogen för att använda en våningssäng eller loft säng säkert. Consumer Reports rekommenderar att barn skall vara minst sex år innan sova i ett överslafen. Mognad är oftast en bättre guide, dock.

Det finns andra bra sängkläder val också. Ställbara sängar är en stor, långsiktig sängkläder investeringar. En standard, enkelsäng storlek är perfekt att börja låg till grunden för lätt barn tillgång och kan justeras uppåt som ett barn växer. Detta är ett bra och kostnadseffektivt val så de kan användas för interpoleringen och tonåring barn också.

Ett praktiskt val för ett äldre barn är en vanlig dubbelsäng. Om det inte finns utrymme för detta har fördelen att vara lämplig för ett utvecklande barn men fortfarande praktiska för den unga vuxna första lägenhet eller studentrum. Det kan också vara sängen för en reservdel eller gäst sovrum en gång barnet odlas upp och ut ur huset.

Om detta val, se till att sängramen är robust och det finns inga luckor mellan stomme och madrass eller mellan huvudgavel, fotsteg och madrass som kan orsaka klämmande eller entrapment frågor. Eftersom ett barn placeras i en vuxen säng, måste det uppfylla säkerhetskraven för barn som de flesta vuxna sängar inte innehåller.

Innan du köper någon möbel, kontrollera CPSC hemsida för aktuella påminner. Dubbelt försiktig är viktigt när man köper barnens sängkläder. Gå till webbplatsen minns kan förhindra farliga sängar, leksaker eller mat in hem och skadar barn. Användare kan registrera dig för e-postmeddelanden från FDA, EPA, USDA och konsument produkter Safety Commission.